GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw668472.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw668472.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66845-kopie-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66845-kopie-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66850-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66850-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66848-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66848-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66847-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66847-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66849-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66849-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66851-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66851-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66852-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66852-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66845-1.jpg
GeldermalsenLaageinderestylinguitbreidinggevelleienkantoorgebouw66845-1.jpg

PLANTOELICHTING

Het bestaande bedrijfsgebouw bestaat uit een grote bedrijfshal met aan straatzijde een 1-2 laags kantoor, waarlangs een voormalige bedrijfswoning. Door de groei van dit familiebedrijf is er meer behoefte aan kantoorruimte. De voormalige bedrijfswoning word bij het kantoor betrokken en op het 1-laagse kantoor bouwen we een extra laag.

Met het restylen van het bedrijfsgebouw wordt met gevel- en dakleien eenzelfde uitstraling gecreëerd, waarbij glaspuien en ranke detaillering van de dakranden de verbouwing van kantoor- en vergaderruimten een moderne uitstraling geven.

De keuze voor de leien New Stonit van Eternit is gemaakt vanwege de oppervlakte structuur en de mooie randafwerking.
Gelijktijdig met de uitbreiding gaan we het voorterrein herinrichten om de parkeercapaciteit aanzienlijk te vergroten en de uitstraling te verbeteren. De ontvangst is compleet met de speciaal op maat gemaakte balie.

 

PDF
presentatie-1216
PDF [3.1 MB]
Download (1 download)