Buro profiel

Zodra standaard oplossingen niet meer voorhanden zijn, werken wij graag met principaal samen om tot een optimale verhouding tussen architectuur, programma van eisen en budget te komen.
Onze ontwerpen werken wij digitaal uit met een 3D-tekenpakket.
Wij hanteren een eigen handschrift in onze architectuur waarmee wij onze ontwerpen vormgeven in een passende bouwstijl en uitstraling.

Architectuur

Uw programma van eisen en uw gestelde budgeteisen vertalen wij naar een architectonisch ontwerp. Al onze ontwerpen vinden een sfeervolle inpassing in haar omgeving en krijgen een kwalitatief hoogstaande detaillering mee.
Wij ontwerpen duurzame gebouwen met een eigen karakter en sfeervolle details. Wij zijn ervan overtuigd dat monumenten ontstaan in elke tijd en willen hier graag aan meewerken.

Project advies

Wij adviseren bedrijven en particulieren over de mogelijkheden van hun onroerend goed.
Wij ontwerpen bouwplannen voor bestaande gebouwen en locatie en doen onderzoek naar de haalbaarheid en exploitatie hiervan.
Dit bouwplan brengen wij daarna inclusief de grond in samenwerking met opdrachtgever onder bij een relatie. Wij blijven als architect bij verdere uitwerking en realisatie betrokken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid realiseren wij in onze architectuur door deze op een goede manier in te passen in haar omgeving.
Duurzaamheid realiseren wij in onze techniek doordat de toegepaste materialen altijd zijn afgestemd op de beoogde levensduur van het gebouw en de detaillering een hoge kwaliteit meekrijgt met betrekking tot vocht, geluid en gebruik.