Nieuws

Deilsedijk te Deil

Wat een voorrecht om op deze prachtige locatie een familiehuis te ontwerpen, de vergunning is verleend en we zijn gestart met de bouw.

Lees meer »

Tiel - Passewaaijse Hogeweg

2 vrienden hebben naast elkaar een bouwkavel gekocht en aan ons de vraag om daar hun droomvilla te ontwerpen. Van de stadsbouwmeester kregen wij het advies mee om via de woningen een individuele uitstraling te geven.

Lees meer »

Maatwerk aanbouw

Vanwege de uitbreiding van het kavel heeft deze familie ideeën om de buitenruimte meer te benutten als woonruimte, met overkapping, buitenkeuken en een royale wellness. Moderne luxe  met sfeervol materiaal gebruik. 

Lees meer »

Medelsestraat te Tiel

Wat een mooi bericht ontvangen tijdens mijn vakantie, we gaan starten met project Medelsestraat te Tiel. Op deze locatie gaan we een woongebouw met 12 appartementen realiseren, zodra de verkoopprijzen bekend zijn volgt meer informatie.

Lees meer »

Groningen - Verlengde Herenweg 66

Het pand is volledig vernieuwd, alleen de bouwmuren tot de eerste verdiepingsvloeren en de fundering zijn behouden. Maar wat voegt het zich mooi in deze levendige straat. Alleen om het hoogteverschil met de straat op te lossen hebben we stoepen bedacht en die gaan we na de bouwvak aanleggen. 

Lees meer »

De Speelwaghen

Eindelijk zijn we echt aan het bouwen op deze mooie locatie, de contouren zijn zichtbaar doordat de begane grondvloer is aangebracht. Wat direct opvalt buiten het gegeven dat wij dit project de ruimte optimaal benutten is dat Bouwgroep Bothorst uit Gorinchem hier met liefde voor het vak bezig is, wat een keurige bouwplaats.

Lees meer »