De Speelwaghen

Eindelijk zijn we echt aan het bouwen op deze mooie locatie, de contouren zijn zichtbaar doordat de begane grondvloer is aangebracht. Wat direct opvalt buiten het gegeven dat wij dit project de ruimte optimaal benutten is dat Bouwgroep Bothorst uit Gorinchem hier met liefde voor het vak bezig is, wat een keurige bouwplaats.

Lees meer »

Interieur Kiekeboe - Prijsseweg te Culemborg

De centrale hal zal echt het middelpunt van alle omliggende groepsruimten worden. De bestaande ruimte heeft niet die verbindende functie maar door deze open te maken en de meubelstukken als elementen in de ruimte te plaatsen zal het zeker deze centrale plaats gaan innemen.

Lees meer »

Uitbreiding Prijsseweg te Culemborg

De uitbreiding van de kinderdagopvang aan de Prijsseweg te Culemborg nadert haar voltooiing. Mooi om te zien hoe de nieuwe bouwmassa past in het straatbeeld. De toepassing van steenstrips in verschillende lengte en breedte maten geeft aan met hoeveel zorg hier is en wordt geleverd.

Lees meer »

Modern woonhuis te Culemborg

In de mooie nieuwbouwwijk Sprokkelenburg hebben wij voor een particuliere opdrachtgever een modern woonhuis ontworpen met een levensloopbestendig woonprogramma. Bothorst bouwgroep uit Gorinchem heeft dit ontwerp tot in perfectie uitgevoerd. De installatie is bewust gekozen vooral door te investeren in een zeer goede bouwkundige schilĀ  is het een zeer duurzaam woonhuis waar met hoog comfort met laag energieverbruik genoten kan worden.

Lees meer »

Zoelmond, Molenweg 23

Een bestaand woonhuis dat al meerdere keren is verbouwd terugbrengen tot de kern en uitbreiden zodat een geheel ontstaat. Dat was de wens van de opdrachtgevers, het woonhuis was gekocht vanwege de schitterende ligging en royale tuin. We hebben door een moderne aanbouw er een geheel van gemaakt om optimaal te genieten van het buitenleven.

Lees meer »

Nieuwe website

Na 10 jaar was het wel weer tijd voor een complete herindeling. Vooral de leesbaarheid voor mobiele applicaties is aanzienlijk verbeterd.

Lees meer »