Een echt familiehuis, met veel ruimte en energiezuinig.

Met deze wens kwam een jong gezin bij ons, ze hebben een mooie bouwkavel gekocht bij de entree van het stadje Buren. Het moet een huis worden waar onze kinderen opgroeien en wij met veel plezier blijven wonen. Energiezuinig en met een warme uitstraling.

Onderhoudsarm zodat wij naast onze drukke werkzaamheden optimaal van het gezinsleven kunnen genieten. Het moet echt ons huis worden uiteraard passend op deze locatie.

Ons eerste ontwerp was het gelijk raak, de opdrachtgevers zagen zich er al bijna wonen.

Het ontwerptraject is snel gegaan, welstand was direct akkoord  en nu hebben we de omgevingsvergunning ontvangen.

De volgende stap is het schrijven van het bestek en het opstellen van het contract ontwerp en dan met een bouwbedrijf tot overeenstemming en realisatie te komen.

 

 

Lees meer »

Omgevingsvergunning verleend !

Aditech gaat een nieuwe vestiging openen in Breda, in een mooie straat is een bestaand pand aangekocht. De bestaande pui is niet passend bij een modern bedrijf en op deze mooie locatie. Na een intensief ontwerptraject hebben we de omgevingsvergunning deze week ontvangen.

De bestaande pui zal geheel worden verwijderd, incl bestaande aftimmering. In de bestaande opening plaatsen we 2 deuren met boven lichten, een als toegang voor de bovenliggende woonfuncties en een voor Aditech. De rest van de opening gebruiken we om daglicht ver het kantoor in te laten komen. Met 2 ranke penanten van stucwerk met hardsteen plint sluiten we aan met de rijke detailering kenmerkend voor deze straat.

De omkadering gaan we rondom voorzien van stucwerk tot de bestaande kroonlijst, met de profilering in het stucwerk en de hardsteen plint zoeken we aansluiting met de locatie.

Het interieur gaan we het geheel verbouwen, binnenkort meer foto's van de voortgang.

En uiteraard het eindresultaat.

Lees meer »

Na 10 jaar was het wel weer tijd voor een complete herindeling. Vooral de leesbaarheid voor mobiele applicaties is aanzienlijk verbeterd.

We hebben de lay-out vernieuwd en vooral veel nieuwe projecten toegevoegd.
Het voornemen is om via de nieuwspagina regelmatig relevante informatie te geven van ons bureau en lopende projecten.

Maar ook interessante ontwikkelingen op onderstaande gebieden:

  • architectuur en stedebouw
  • productontwikkeling bouwmaterialen
  • installatie techniek
  • energiezuinig en comfortabel wonen

 

Lees meer »