PLANTOELICHTING

De opdrachtgevers waren op zoek naar de optimale bebouwingsmogelijkheden voor hun perceel. De goot is door middel van een royaal overstek verlaagd om binnen de grenzen van het bestemmingplan zoveel mogelijk bruikbare ruimte op de verdieping te realiseren.

 Voor de architectuur van het woonhuis hebben wij referentie gezocht naar de dertiger jaren, de dakhelling, muurafdekking met gevelpannen, verzorgd metselwerk en hoge ramen zorgen voor de juiste sfeer.

 De erker geeft het huis haar eigen gezicht, asymmetrisch ten opzichte van de hoofdmassa maar symmetrisch in de woonkeuken voorzien van rijke detaillering en mooie raamverdeling.

 De aangebouwde garage met overstek voorzien van bovenlichten accentueren de entree, de indeling is praktisch en ruimtelijk. De entree aan de zijkant geeft de mogelijk tot een woonkeuken aan de straat en een tuingerichte woonkamer.

PDF
D@advertentie 2016 pascal
PDF [2.5 MB]
Download (3 downloads)